loader
Metin Şahin'in Yanındayız!

Metin Şahin'in Yanındayız!

DEĞERLİ TAEKWONDO AİLESİ;

Dün yaşanan tartışmalara ilişkin olarak öncelikle şunu ifade etmek isterim ki, adaylık teklif imzaları ile ilgili işlemleri yürüten seçim komisyonu durum tespiti yaptıktan sonra federasyon yönetimlerine itiraz yapılabilmesi yolu açık olup bu yolun seçim süreçlerinde defalarca kullanıldığına dair örnekler mevcuttur. 

Sayın delegelerimizin başkan adaylığım için şahsıma verdiği 200 teklif, diğer adaya ise verdiği 48 teklife rağmen, diğer adaya verilen 48 tekliften 11 tanesinin mükerrer olması nedeniyle tespit tutanağına şerh koydum. Mükerrerlik sebebiyle yaptığım itiraz üzerine, bu konuda karar vermeye tek yetkili merci olan Federasyonumuz Yönetim Kurulunun, ana statümüzün 9.maddesinin 2.fıkrasında “Her üye ancak bir başkan adayı için teklifte bulunabilir” ve 21.maddenin 1.fıkrası “…Genel kurul toplantıları ile ilgili her türlü işlem yönetim kurulunca yapılır.” maddeleri gereğince mükerrer tekliflerin iptaline ve diğer adayın adaylığının şartları taşımadığına karar verilmiş ise de;

Adaylık teklifim için destek veren 200 delegemizin ve camiamızın desteğini de arkama alarak her yerde ve her platformda yapılacak seçimlerde yarışmak, ayrıca kapı arkalarında kimsenin usulsüz ve haksız oyunlarına meydan vermemek adına, aday olabilen herkese “HODRİ MEYDAN” diyorum.

Bu zamana kadar girdiğim bütün seçimlerde camiamızın büyük desteği ile kimseyle yarışmaktan imtina etmedim, bundan sonrada etmeyeceğim. Mevcut pozisyonda benim başkan adayı olarak ilk itiraz merci olan yönetim kuruluna itirazımı yapmak ve çıkan karar sonrası merci atlamasına sebep olmadan Tahkim kuruluna başvuru yolunu açarak biraz hukuk bilenlerin vakıf olacağı haliyle “önce usül sonra esas” prensibine uygun hareket etme dahilinde yaptığım haklı itirazı kimseye mağdur edebiyatına sığınma fırsatı vermemek adına ve bu konuda camia büyüklerimize olan saygım çerçevesinde kendi insiyatifimle geri çekiyorum. 

Seçimde yarışmak üzere herkese “HODRİ MEYDAN” diyorum. 
07.11.2021 tarihinde sayısız başarıya imza atmış camiamız ile büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğimiz genel kurulumuza bütün delegelerimizi  davet eder ve desteklerinizi beklerim.

Talat Ayhan 


Etiketler: Metin Şahin'in Yanındayız talat ayhan yazıları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Çağın Hastalığı Öfke!

Çağın Hastalığı Öfke!


3 yıl önce Öz Haber

Öfke doyurulmamış isteklere ,istenmeyen sonuçlara ve karşılanmayan
beklentiler sonucu ortaya çıkan duygusal tepkidir.Günümüzde çok yaygın ve
gittikçe insanlarımız öfkesine yenik düşmektedir.Son derece doğal olup sağlıklı
şekilde ifade edildiğinde yapıcı ve bire...

110 DAN FAZLA ÜLKE GLOBAL DEMOKRASİ TOPLANTISI DÜZENLEDİ TÜRKİYE DAVET EDİLMEDİ!

Neden çağrılmadı diyenleri duyar gibiyim,Recep tayyip erdoğan için; dünya lideri diyenler sitem ediyorlar.Demekki kendi kendinizi dünya lideri yapmak bir işe yaramıyor, 110 ÜLKE içerisinde bulunmanın kurallarını yerine getirmezseniz kapıdan içeri giremiyorsunuz!

İnsan hakları basın özg...

Antrenörlük Nedir?

Antrenörlük Nedir?


3 yıl önce Öz Haber

Fransızca; entraîneur kelimesinden gelir. Genel ya da ilgili spor dalına özgü bir biçimde, spor etkinliklerini ve antrenmanlarını yaptırarak; sporcunun başarısı için spor becerileri ve strateji ile gelişimini sağlayan sporcuları yapılacak müsabakalara ve turnuvalara hazırlayan kimsedir.

Antrenmanla...