loader
TAEKWONDO POOMSEA ŞAMPİYONASI GÖZ KAMAŞTIRDI

TAEKWONDO POOMSEA ŞAMPİYONASI GÖZ KAMAŞTIRDI

Taekwondo Poomsea İller arası  Şampiyonası 27/ 28  Temmuz 2024  tarihleri arasında İzmir / Buca Akıncılar Serdar Yereli Kapalı Spor Salonunda yapıldı.Şampiyonaya    11 ilden 43 kulüp, 196 bay bayan ferdi,31 pair, 31 takım bay, bayan, 15 freestyle ferdi bay, bayan,50 teşvik ferdi, minikler, yıldızlar, gençler,çok sayıda  davetliler,antrenörler,görevliler salonda hazır bulundular.

Turnuvaya katılan  tüm sporcular kısa sürede  büyük başarıya  imza attılar.Aileler, antrenörler sporun önemini bilerek verdikleri destek onların başarılarının büyümesinin gururunu yaşıyorlar.Görülüyor ki Taekwondo  sporcu sayılarının her yıl yükselişe geçmesi ve  başarılarınında ki artış ile sesini güçlü şekilde duyurmaya devam ediyor.Taekwondo Poomsea sporcuları iller arası şampiyonada adeta Milli takımlar düzeyinde başarı ile tamamlandı.Başarılı olan saporcu ve kulüplere  madalya , kupalarını ve başarı belgelerini  İzmir Taekwondo İl Temsilcisi Sayın Recep Başkan ve İzmir Hakem İl Başkanı Sayın  Fethiye Tül,tarafından takdim edilmiştir.İzmir Taekwondo İl Temsilcisi Sayın Recep Başkan ,sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini dile getirerek şampiyonaya katılan tüm sporcuları , antrenörleri tebrik etti.

Haber: Ferah Uslu


Etiketler: TAEKWONDO POOMSEA ŞAMPİYONASI GÖZ KAMAŞTIRDI ferah uslu haberleri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

9 Eylül'e Kick Boks Maçları Damgasını Vurdu!

Türkiye Kick Boks Federasyon’un faaliyet programında yer alan Kick Boks K-1 ve Kick Ligth maçları şölen havasında geçti.Kick Boks maçları 8/9/10 tarihleri arasında 9 Eylül İzmir’in Kurt...

Sunucu Dilay Kemer Hayatını Kaybetti!

Uzun süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer hayatını kaybetti.

Haberi Dilay Kemer'in ailesi sosyal medyadan duyurdu. Acılı aileden yapılan açıklamada "Biricik kızımızı, canımızı kaybettik maalesef!" sözlerine yer verildi.

Dilay Kemer'in iyileş...

Samsunspor Eski Başkanına Kredi Operasyonu!

Bir dönem Samsunspor Başkanlığı yapan, vergi rekortmeni Kazım Gürol Yılmaz, film gibi bir operasyonla milyonlarca lira kaybetti.

2008 ile 2019 yılları arasında Samsun’da vergi rekortmeni olan Kazım Gürol Yılmaz’ın özel bir bankaya olan kredi borçları bir anda davalık olduğu ortağına satıld...