loader
Pandemi Döneminde Vücut Direnci Sporla Artıyor!

Pandemi Döneminde Vücut Direnci Sporla Artıyor!

Pandemi döneminde vücut direnci sporla artıyor. Özellikle spor salonlarının mesafe konrolü içersinde çalışmalar yaparak, esneme açma germe mekik şınav gibi vücudu güçlendirmek, bedenimizin daha dirençli olmasını saglamaktadır.
Tabi ki fitness badi gibi sporlar da, savunma sporları gibi insanlara fayda saglamaktadır. Ancak o sporlarda aletle çalışmalar yapıldıgından, alet ve ekipmanların sık olarak dezenfekte olması gerekir. 
Savunma sporları ise salonların dezenfekte olarak temizlige dikkat ederek antrenmanlar yapılmaktadır. Yine lapa çalışması müsabaka karşılıklı kombinasyona musade edilmemektedir. Spor yapan kişiler mesefesini ayarlayarak istedikleri hareketleri yapabilmektedirler.
Bizler de Osmanlı Oba Boksu Spor Kulübü ve Erdem Spor Kulübü olarak, sporcularımıza bu konuda kısa bir bilgiler sunduk. 
Osmanlı Oba Boksu Federasyon Başkanı olarak ben Talat Ayhan ve  Erdem Spor Kulübü Başkanı olarak Murat Erdem, sporun sporcunun ve gençlerin spor yaparak kotü alışkanlıga bulaşmamasını anlatarak, güzel bir antrenman gercekleştirdik.

Talat Ayhan


Etiketler: Pandemi Döneminde Vücut Direnci Sporla Artıyor

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ÇATALCA EMNİYET MÜDÜRÜ GİTTİ. ÇATALCA MÜFTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI!

Son günlerde  ilk olan resmi makamlarca,hak arayanlara baskı zulüm yapıldığı görüldü; Polonez isimli gıda firmasında çalışanlar sendikalı oldular diye işten atılmış.

Arkadaşları sendika yetkilileri fabrikanın bulunduğu yerde çakalca'da nöbet tutmaya başladılar.çakalc...

Yaşam Yoruyor Bizleri

Yaşam Yoruyor Bizleri


11 ay önce Öz Haber

Yaşamımızdaki acı_ tatlı, mutlu_mutsuz, iyi_ kötü,olumlu ya da olumsuz  düşünceler takılır aklımıza ağzımızdan kelimeler dökülür bir bir. Kaleme alınması gereken tüm cümleler....

Ne Kadar Bilsen de Yine Bir Bilene Sor!

Yaşamımız inişli, çıkışlı  sonu  bilinmeyen yolculuktan ibarettir. Bu uzun meşakatli yol sürecinde bazen daralır, bazen yeni kararlar almak isteriz , bazen de aldığımız kararlar hakkında kararsızlıklar yaşarız. İşte tam bu noktada illaki birilerine danışma ihtiyacı duyarız. Bu konuda hem dinimiz , hem de k&uu...