loader
Mustafa Cengiz Hayatını Kaybetti!

Mustafa Cengiz Hayatını Kaybetti!

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Galatasaray Kulübü yaptığı açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü 37'nci Başkanı Sn. Mustafa Cengiz'i kaybettik. Başkanımız´a Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kanser ve beyin tümörü hastalıkları nedeniyle bir süredir tedavi altında olan Mustafa Cengiz'den acı haber geldi. Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz, bugün İstanbul'da tedavi gördüğü bir hastanede yaşamını yitirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü

"Galatasaray Spor Kulübü´nün eski başkanı Mustafa Cengiz´in hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah´tan rahmet; Cengiz ailesine, Galatasaray camiasına ve Türk futboluna başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun" mesajını yayınladı.

Beşiktaş Kulübü

"Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Mustafa Cengiz´in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mustafa Cengiz´e Allah´tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Galatasaray Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz."

Trabzonspor

"Galatasaray Spor Kulübü´nün Eski Başkanı Sayın Mustafa Cengiz´in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mustafa Cengiz´e Allah´tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadeleri kullanıldı.

Fahrettin Koca

"Ağır sağlık sorunları sebebiyle uzun süredir tedavi görmekte olan Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Mustafa Cengiz aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."


Etiketler: Mustafa Cengiz Hayatını Kaybetti!

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

USTA BİLARDOCULAR VALİLİK KUPASI TURNUVASINDA BULUŞTU!

İzmir Bilardo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen  2024  Valilik Kupa  3 Bant Bilardo Turnuvası  Bornova Stadium Bilardo Salonunda tertiplendi.Valilik Kupa turnuvası 7 /12 Şubat 2024 tarihleri arasında ger...

Muaythai Federasyonu Basın Bildirisi

Sakarya Zaferi 100. Yıl Muaythai Minik-Yıldız Türkiye Şampiyonası Ankara'nın POLATLI ilçesinde gerçekleşti. "BİR GÜN SİPER BİR GÜN SPOR"  parolasıyla gerçekleştirilen şampiyonada  Sakarya Meydan Muharebesinin gerçekleştiği cephelere yaklaşık 750 sporcu olmak üzere ant...

KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASI MERSİNE START ALDI

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Okul Sporları Kick Boks Şampiyonası  8/11 / Şubat / 2024  tarihleri arasında  Gençler Kick Boks Şampiyonası  ve 15/ 18/ Şubat&nbs...