loader
Osmanlı Tokadı Dünyaya Tanıtılıyor!

Osmanlı Tokadı Dünyaya Tanıtılıyor!

Osmanlı Tokadı, Muğla il temsilcimiz Dursun Gök'ün davet etmiş olduğu eski birezilyalı 7 kez karate şampiyonu 3 kezde birezilya Wuşhu şampiyonu olan Marise Savero'yu  ülkemize davet edip, ülkemizin çeşitli yerlerini gezdirip tatil yapmasını sağladı.
Osmanlı Tokadı'nın inceliklerini sayın şampiyona öğreterek, Brezilya ülke temsilciliğini Osmanlı Tokad'nı geliştiren ve fedarasyon kuran Sayın Talat Ayhan'ın da onayıyla Brezilya temsilciliğini vermiş olduk. Savero, Brezilya'da çalışmalara başlayacağını söyledi.
Muğla il temsilcimiz Dursun Gök, sayın şampiyona ülkemizin güzelliklerini görmesi için Muğla, Köyceğiz, Pamukkale, Efes, Marmaris, Fetiye ve Dalyan gibi bazı yerleri gezdirip güzel bir tatil yapmasını sağladı. 
Marise Savero "ben Türklerin bu kadar misafir perver olduğunu bilmiyordum. Çok sıcak kanlı insanlarsınız, bundan sonra tatillerim için hep Türkiye'yi seçeceğim. Yemekleriniz çok leziz " dedi. Savero, Osmanlı Tokadını çok etkili bir savunma ve saldırı sporu olduğunu, Brezilya'da bu kadar etkilisi olmadığını sözlerine ekledi.

 

 


Etiketler: osmanlı tokadı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

BİLARDO İL SEÇMESİ NEFESLERİ KESTİ

Türkiye Bilardo Federasyon’un faaliyet programında yer alan İzmir 3 Bant Bilardo İl seçmesi 28.1.2022tarihinde başlayıp 06.2.2022 Bornova Stadium Bilardo Salonu ve İzmir Atatürk Stadyum Bilardo Tesislerinde muhteşem final müsabakası ile sona erdi.
İzmir Bilardo İl Temsilciliği ve İzmir Gençlik Spor İl...

Milli Sporcular İçin Alan Genişletildi!
ldquo;Türk Sporuna Yükseköğretimde Yüzde Yüz Destek” temalı bir mutabakat adımı attıklarını hatırlattı. Bu mutabakatla milli sporcuların, vakıf üniversitelerinde ücretsiz olarak eğitim görmelerinin önünü açarak, önemli bir sıkıntıyı çözüme kavuşturdukla...
KİCK BOKSÇULAR TATAMİDE ŞOV YAPTILAR

Kick Boks Federasyonun faaliyet programında yer alan 6/7 Ocak 2022  tarihleri arasında  Okul Sporları  İzmir Karabağlar Spor Salonunda yapıldı. İzmir Milli Eğitim’e bağlı minikler, yıldızlar ve gençler olmak üzere   veliler, antrenörler ve okulların Beden Eğitimi öğretmenleri salonda hazır b...