loader
İnsanları Mutlu Etme Projesi

İnsanları Mutlu Etme Projesi

Dünyada ve ülkemizde de,şiddetini devam ettiren pandemi ortamında, coronovürüs nedeniyle tüm insanların, yaşamları alt üst oldu. 
İş dünyası,emekçiler,sanatçılar işsiz kaldığı şu günlerde,antalyada yeni bir sanatçı sesiyle,duruşuyla mütevaziliğiyle çıkış yaptı,sinema ve tiyatro dünyasının ünlü ismi,Orhan Aydın'ın desteklediği, sanatçı sibel Özçelik,yönetmen ömür yıldırım,aranjör caner yılmaz,tiktok fenomeni Nevide Çiçek ve,yapımcı Alper Safa usta ekibiyle Türkiye ye,yeni bir nefes aldırma çalışmalarına antalyada başladı. 1978 yılında" sinesen" sinema emekçileri derneği kurucularından, tiyatro sinema sanatçısı Orhan Aydın,istanbuldan Antalya'ya gelerek, pandeminin olduğu dönemde; Sanat, tiyatro,sinema müzik olmadan insanların yaşamları çekilmez olacağını söyliyerek, bu çalışma insanları mutlu etme projesi olarak devam edecektir diyen,Orhan Aydın desteğinde klip çekimlerine devam ediyor.

Müzikte yeni sesiyle bende varım diyen Sibel Özçelik Antalya basının önünde sesiyle adeta taht kurdu,ağırlıklı olarak pop çıkış yapacağını söyleyen sibel Özçelik sözlerine,onbeş yıla yakın düğünlerde,aile toplantılarında sahne alıyorum büyüklerimin desteğiyle, yapımcı Alper Safa Usta'nın mücadelesiyle ilk klip çekimlerimiz, yönetme Ömür Yıldırım'la devam ettiğini özel villada başladı diyen, çiçeği burnunda sanatçı Sibel Özçelik, planlı projeli emin adımlarla halkın huzuruna pandemi döneminde çıkarak insanlara,moral motivasyon olmaya devam edeceklerini söyledi. 

Yılların sanat ve tiyatro dünyasının deneyimli ismi Orhan Aydın, karanlık bir ortamda kadın ve çocuk tacizlerinin Türkiye 'de ilk sırada olduğu,sanat tiyatroyla,müzikle insanlara bir şeyler vermenin mücadelesini veriyoruz diyen Aydın, basından istediğimiz,yalaklardan sulananlar la,gerçek sanat tiyatro müzik insanlarını ayırt ederek sayfalara taşımanızdır dedi.

Şahsım adına  su güzel fikri destekliyor, ve çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ahmet Cirim. 


Etiketler: insanları mutlu etme projesi ahmet cirim yazıları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sporun Önemi

Sporun Önemi


3 yıl önce Öz Haber

İnsan; çocukluktan yaşlılığa kadar devam eden süreç içerisinde büyüyen, gelişen ve değişen bir varlıktır. Bu sürecin sağlıklı devamı için, hastalıklardan ve sakatlıklardan korunmak ve bunlara karşı dirençli olmak için dengeli “beslenme ve spor “hayati önem ta�...

DOKTORLARIN VE ACİLLERİN YÜKÜ HAFİFLETİLMELİDİR!

Bir ülkede en önemli olması gereken "sağlık" hizmetleri olmalıdır. Onun için atalarımız; herşeyin başı sağlık sözüyle hatırlatmıştır.

Ne yazık ki çok şavatlı haberler yaptırılarak "sağlık"hizmetleri sorunsuz gibi sunulmaktadır.İngiltere'de başarılı olmayan şeh...

İNSANLARI TANIMADAN İYİ DEMEYİN!

İNSANLARI TANIMADAN İYİ DEMEYİN!


3 hafta önce Öz Haber

Hiç kimse ilk gün tanıdığınız gibi kalmıyor.İlerleyen günlerde gerçek yüzleri yavaş,  yavaş sizle işi bittiği için  ortaya çıkar. Bazen öyle anlar olur  ki iç...