loader
Doğruluk Dost Kapısıdır!

Doğruluk Dost Kapısıdır!

Bizler sevdiğimiz insanlar için tüm içtenliğimizle dile getiririz yorumlarımızı.’
Erkek gibi kadın , ama çok vefalıdır yada o adamın bakışları sert ama yüreği yumuşacıktır diyerek örnekleri çoğaltabiliriz.Çünkü eskiden bizler çok samimi ve içten konuşurduk ,karşımızdaki ile aramızda uzak mesafeler yoktu.
Hem doğal , hemde öğrenerek edindiğimiz bilgiler, deneyimler, bu sebepten dolayı ki karekterimizin ana kökü kültürümüzün içinde sır gibidir.Oysa teknoloji çağındayız ve insanların yüzlerinde bir yüz daha takınarak ortaya çıkıyor oda üçüncü yüzü yani maskesi !!!
Kendilerinin kurguladığı ve inanarak oluşturduğu hayal dünyasında maske kılıfına saklanarak sahip olmak istediği şahsiyeti takınarak kendilerine yer edinmeye çalışmaktadır.Son zamanda üçüncü maskerini takıp ortada çoğalan insanlar dolanıyor etrafta. Bunu en iyi şekilde sosyal medyada , sosyal alemde bambaşka yalanlarıyla , hayal dünyasında boy göstermektedir.
Hiçbir şey samimi değil .Gerçek samimi , dürüst, doğal ve olduğu gibi görünen insanlar yok oluyor.Tek istekleri şan, şöhret, beğenilme, mevki ve dalkavuklukla dolmuş taşıyor kurguladıkları yaşamı.Sahip olduğumuz değerler elimizden kayıp gidiyor.Yaptığınız iyilik bile ortaya dökülmemesi gerekirken reklam amaçlı ortada herşey.
İnsanlar gerçek yüzünü, karekterini ve mizacını maskede saklıyor.Oysa samimiyet o kadar değerli ve erdemli ki , böyle insanlar varsa kaybetmeyin.İnsanlar işinde, gücünde,bulunduğu ortamda hatta ve hatta
nefretinde bile samimiyet yok. Aynaya dönüp baktığında o samimiyetibulabiliyor mu acaba ?
Unutmuşuz güzel olan şeyleri,duyuyoruz ama dinlemiyoruz, bakıyoruz ama tüm gerçeği göremiyoruz.’’ Doğruluk dost kapısıdır’’derler öyle net olarak görüyoruz ki içten pazarlıklı, samimiyetsiz ve üçüncü maskesine sığınmış dünyayı öyle gözlemliyor.Elde ediniler geçici başarılar güzellikler , sevgiler öylesine edinilen dostluklar kocaman yalandan ibarettir.Çıkın artık gerçek dünyaya dönün çıkarın
o sahte ve yalandan sahip olduğunuz maskelerinizin ardına saklanmaktan
vazgeçin .Yozlaştık, yobazlaştık,herşeyden uzaklaştık,değerlerimizi kaybettik,biz biz değil başka bir dünyanın insanı olduk.

İşimize, çevremize, komşumuza,toplumuza, eşimize, sevdiğimize,ailemize karşı yürekten samimi olalım.Kendimize olan samimiyetimizi kaybetmeyelim, her şeyden önce sevmeyi bilmeli ama seviyor gibi yapıp seviyorum dememeli. Herşeyi sevmek, beğenmek,takdir etmek zorunda değilsiniz.Ancak dosdoğru ve maskesiz , şeffaf, duru,kişiliği tam oturmuş, herşeyi ben biliyorum edasında değil de , karekteri sağlam tavrımız ve tarzımız olsun.Hiç bişey taklit olmayan maskesiz ve dosdoğru dostluklar sahip olmamız dileğimle .


Etiketler: Doğruluk Dost Kapısıdır ferah uslu özer ferah özer yazıları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

GELECEK NESLİMİZİ DÜŞÜNÜYORSAK SUYUN DEĞERİNİ BİLELİM

Her canlının yaşamını sürdürebilmesi için suya ihtiyaç vardır ve hakkıdır.Ancak son yıllarda yaşanan iklim değişiklikleri nedeni ile su kaynaklarımızda hızla azaldığını ve hatta tükenme noktas...

Başarıyı Yakalamak!

Başarıyı Yakalamak!


3 yıl önce Öz Haber


İnsanlar her zaman başarıya ulaşmak ister. Ya sporda, ya mesleğinde yada
ilgilendiği her alanda …Gayret sarf eder durur hayallerine kavuşmak için.Ancak
kendi sarf ettiği gayrettir yeterli olup olmadığını bilmez. Onun çalıştığını gören
insanların dolduruşuna kapılır ve işin ciddi...

Bizler Her Şeye Olduğu Gibi Çevremize de İhanet Ediyoruz!

Bizler felaketlere karşı hiçbir önlem almıyoruz.İnsanlar yaşadığı doğayı kendi
elleriyle bozuyor bu nedenle doğal olaylarla karşı tehdit altında kalıyoruz
.Meydana gelen dengesizlik sonucunda büyük felaketlerin gelecekte
olabileceğini açıklıyor bilim adamları.Dünyayı yöneten g...