loader
ÇATALCA EMNİYET MÜDÜRÜ GİTTİ. ÇATALCA MÜFTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI!

ÇATALCA EMNİYET MÜDÜRÜ GİTTİ. ÇATALCA MÜFTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI!

Son günlerde  ilk olan resmi makamlarca,hak arayanlara baskı zulüm yapıldığı görüldü; Polonez isimli gıda firmasında çalışanlar sendikalı oldular diye işten atılmış.

Arkadaşları sendika yetkilileri fabrikanın bulunduğu yerde çakalca'da nöbet tutmaya başladılar.çakalca emniyet müdürü görevi asayisi ve sabıkalıları yakalamak adliyeye sevk etmek olmasına rağmen,ne hikmetse bazı işçilere şiddet uyguladığı yaranmalar meydana geldiği haberlerde gündeme geldi,bir gün sonra müdür gitti çatalca müftüsü ortaya çıktı, Polonez firmasıyla sucuk salam üreten bu işyerinde ortaklıkları mı var sorunu akla getiriyor!

Polis havasında hareketlerle işçilere baskı kurmaya çalıştı,kendini çeken bir başkasına da saldırdı,hak aramak senin inandığın dinde böylemi emrediyor müftü bey.

(Vaaz vermeye gelince dinden imandan haktan çalışanın emeğine alın teri kurumadan verin diye anlatıyorsun uygulamaya gelince emniyet müdürü görevi gibi saldırıyorsun,) Allah'tan korkun hiç değilse asli görevin için devlet sana para ödüyor,işçilere saldır Polonez şirketinin güvenliğini yap diye değil müftü,aldığın para şimdi helalmı oluyor?

Sana tavsiyem mesleğini değiştir sana göre dini bilgileri senden iyi bilin yok öylemi?

Kur'an'ı nasıl uyguladığını TV lerde gördük Allah bilir görülmediğin yerde kim bilir neler yapıyorsun,Allah'ın emri senin yaptığın gibi değil bilmiş ol; müftü.

Ben merak ediyorum bunlar evlerinde çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorlardır,zaten halkın çoğunluğu böyle din adamıyım diyenlerin böyle davranışlarından dinden soğudular gençler özellikle !

A'dan Z'ye Kur'an'ın emrettiği şekle uymayan uygulamaları insanlar gördükçe zalimlik artıkça camilerde cemaatler azalmaya devam ediyor herkes kendi işini yapsın gadı dönedeminde değiliz müftü bey;Mahmut Hüdai hazretleri de Bursa gadısıydı onu örnek al müftü bey .

Gerçekleri bilelim 

Ahmet cirim.


Etiketler: çatalca müftüsü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Her Deneyim Bizi Farklı Kişi Yapıyor!

Her bireyin yaşam biçimi vardır . Sorarsan kiminin güllük gülüstanlık,kiminin de eh işte der geçiştirir.Hayatımız her zaman güllük , gülüstanlık gibi değil zorluklar için...

Ceza Kesmek Kime Yarıyor?

Ceza Kesmek Kime Yarıyor?


3 yıl önce Öz Haber

Son yıllarda, kim kime,dum duma diye bir söz varya:bu uygulanıyor gibi geldi bana;bakıyorsunuz yirmi yıldır yönetimde olan AKP iktidarı kimsenin aklına gelmeyen taktiklerle karar alıyor, herşey alt üst oluyor!

Sonra halka şirin gözükmek için, market zincirlerine fiyatlar üzerinden ceza yazıyor.Bu m...

GELECEK NESLİMİZİ DÜŞÜNÜYORSAK SUYUN DEĞERİNİ BİLELİM

Her canlının yaşamını sürdürebilmesi için suya ihtiyaç vardır ve hakkıdır.Ancak son yıllarda yaşanan iklim değişiklikleri nedeni ile su kaynaklarımızda hızla azaldığını ve hatta tükenme noktas...