loader
KİCK BOKSÇULAR TATAMİDE ŞOV YAPTILAR

KİCK BOKSÇULAR TATAMİDE ŞOV YAPTILAR

Kick Boks Federasyonun faaliyet programında yer alan 6/7 Ocak 2022  tarihleri arasında  Okul Sporları  İzmir Karabağlar Spor Salonunda yapıldı. İzmir Milli Eğitim’e bağlı minikler, yıldızlar ve gençler olmak üzere   veliler, antrenörler ve okulların Beden Eğitimi öğretmenleri salonda hazır bulundular.
 Bu iki gün içinde  Orta öğretim ve Lise’li tatamiye çıkan sporcularımız  Türkiye Kick Boks Şampiyonasına gitmeyi hak etmek için ter döktüler. Kilolarında, centilmence ve  saygı çerçevesi içinde  müsabaka yapan   sporcularımız göz doldurdular. Adrenalinin  doruklara çıktığı , çekişmeli, bir o kadar da heyecanlı geçen  müsabaka sonucunda rakiplerini mağlup ederek  başarıyı yakaladı ve günün  yıldızları oldular. 19/27 Ocak 2022 tarihinde Ordu’da,  yapılacak Minikler, Yıldızlar , Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasına katılacak  Kick Boksçularımızın tek hedefi İzmir‘i , en iyi şekilde temsil ederek  hedefledikleri başarıya ulaşıp  Türkiye Şampiyonu olmak.  Müsabakada başarıyı  hak eden sporcularımıza  madalya ve başarı belgeleri sunuldu. Milli Eğitim Türkiye Kick Boks  Şampiyonasına  gitmeyi hak eden sporcularımıza başarılar dilerim.

 

Haber: Ferah Uslu


Etiketler: KİCK BOKSÇULAR TATAMİDE ŞOV YAPTILAR ferah uslu haberleri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

YILLARINI SAVUNMA SPORLARINA ADAYAN DURSUN GÖK KIZINI ŞAMPİYONAYA HAZIRLIYOR!

Yıllarını savunma sporlarına adayan Dursun Gök kızını şampiyonaya hazırlıyor. Dursun Gök'ün kendi ifadeleri ile haberimiz.

Ben Dursun Gök. 1977'de spora başladım. Teakwondo ve karate uzun yıllar iki branşı birlikte yaptım. Bir dönem sonra fullcontack ile tanıştım hocam Cemal Çolak fullco...

BİLARDO İL SEÇMESİ NEFESLERİ KESTİ

Türkiye Bilardo Federasyon’un faaliyet programında yer alan İzmir 3 Bant Bilardo İl seçmesi 28.1.2022tarihinde başlayıp 06.2.2022 Bornova Stadium Bilardo Salonu ve İzmir Atatürk Stadyum Bilardo Tesislerinde muhteşem final müsabakası ile sona erdi.
İzmir Bilardo İl Temsilciliği ve İzmir Gençlik Spor İl...

Ju Jitsu Antalya'da Seminer Yaptı!

Ju Jitsu Antalya'da Seminer Yaptı!


4 yıl önce Öz Haber

Sporda hızla gelişen, dünyada da bir çok ülkede yapılan Ju Jitsu,  Antalya'da antrenman gibi mesafe kontroleri içinde güzel bir seminer yaptı.

Ju Jitsu federasyon başkanı Hulusi Elmas, "ülkemizde yüzlerce genç insan bu sporu yapmaktadır. Bizler dernek federasyonuyuz anc...