loader
15 Temmuz Vatan Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Basın Açıklamasıdır

15 Temmuz Vatan Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Basın Açıklamasıdır

15 Temmuz Vatan Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Basın Açıklamasıdır.

05.11.2021 günü İYİ PArti'nin Bingöl ilinde cadde üzerinde bulunan esnaf ziyaretleri esnasında toplanan vatandaşlar arasında bulunan bir şehit yakınının "Terör örgütü ve destekçilerinden uzak durmaları gerektiği" yönündeki sitemlerini seslenmesi sırasında İYİ Parti Milletvekili ve partinin aynı zamanda grup başkan vekili Lütfi Türkkan, çevresindeki korumaalar ile birlikte şehit yakınını araya alarak ve kişinin boğazını da iyice sıkarak cadde üzerinde "senin bacını s....." şeklinde küfür etmiş ve oradan hızla uzaklaşmıştır.

Bilinmelidir ki evlatlar yaşasın diye kendi evlatlarını, anneler babalar yaşasın diye kendi anne babalarını eşlerini bırakıp şehadete koşan yiğitler, bu devletin birlik ve beraberliği için can vermişlerdir. 

Vekil efendi halen bu topraklar üzerinde eğer huzurlu ve mutlu yaşıyorsa, nefes alıyorsa, işte o hakaret ettiği küçük gördüğü insanların şehadete yürüyen kahramalarına ve onların Türk milletine emanet edilen insanlarına borçlu olduğunu unutmamalıdır.
Şehit yakını olduğunu söyleyen kişiye bile bile bunu yapması, bu milletin bağımsızlığı birliği ve beraberliği iiçin parçalanmaması için gayret eden, bedel ödeyen can veren, kan veren kişilere yönelik kendisinin özellikle bir kini bir husumeti olduğunu göstermektedir.

Nitekim aynı vekil; daha önce de Mardin Derik kaymakamı iken şehit edilen Muhammet Fatih Safıtürk'ün muhteren babası Asım Safıtürk amcamıza yönelik de TBMM içerisinde küçük görme aşağılama ve hakaret suçunu işlemiş bir kişidir. 

Bu vatanı bölmeye parçalamaya, terör örgütlerine ve destekçilerine bir gün bir söz sarf edemeyen, ses çıkaramayan vekil efendinin vatan, bayrak miller ve ezan diyenlere karşı kin ve nefretle dopdolu olduğu aşikardır.

Bu milletin değerleriile düşmanca tavır ve hareketlere siyaset yapanların Türk milletinin meclisinde boy göstermesini hazmetmek biz şehit ve gazi yakınlarına da ağır gelmekte olduğunu da söylemek isterim.

Bu milletin özünde ve mayasında namus kavramına ve kadına saygı vardır, vekil efendinin haddini bilmesini tavsiye diyor ve söylevini kınayarak cevap veriyoruz aynı söylev ile karşılık veremiyoruz.

Bu milletin değerlerine uyuşmayan haraker, söz ve söylevleri nedeniyle TBMM olmayı hak etmeyen bu vekilin istifasını ve ayrıca Türk milletinden ve özellikle de şehit ve gazi ailelerinden özür dilemesini bakliyoruz. 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Zeki Kılınç
15 Temmuz Vatan Şehitleri ve
Gazileri Derneği Genel Başkanı


Etiketler: 15 Temmuz Vatan Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Basın Açıklamasıdır

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti!

Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti!


4 yıl önce Öz Haber

73.yaşındaki eski Başbakan ve Anavatan Partisi başkanı Mesut Yılmaz hayatını kaybetti.

Gelen son dakika haberine göre; eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.  Mesut Yılmaz'ın geçen yılın Ocak ayında yaptırdığı rutin sağlık kontrolünde akciğ...

Berat Albayrak İstifa Etti!

Berat Albayrak İstifa Etti!


4 yıl önce Öz Haber

Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa etti! Albayrak istifasını instagram hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Albayrak, “Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanım�...

Vatan ve Hürriyet Partisi'nden Basın Açıklaması
s emeklilerinin sesi medya gurubu  sosyal medya platformları  olarak toplanmış bulunuyoruz.

            Polis teşki...