loader
Yeni Yasaklar Ne Zaman Başlayacak?

Yeni Yasaklar Ne Zaman Başlayacak?

Covid-19 salgını için yeni tedbirler ve kısıtlamalar belirlendi. Yeni yasaklar ne zaman başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde alınan kararlarla yeni tedbirler yarın (20 Kasım) saat 20.00’den itibaren başlamış olacak.

Bu kapsamda AVM, market, berber ve kuaförler 10.00 - 20.00 arası çalışacak. Restoran, lokanta, kafeler 10.00 - 20.00 saatlerinde sadece paket servis hizmeti verecek.

Sinema salonları 31 Aralık tarihine kadar, kahvehane, kıraathane, bilardo salonları, lokaller ve çay bahçeleri ile halı sahaların faaliyetleri ise yeni bir karara kadar durdurulacak.

İç İşleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre; 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00 ila 13.00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlar, 13.00 ila 16.00 saat aralığında sokağa çıkabilecek.

ÖSYM tarafından ilan edilen ve diğer merkezi sınavlara katılacağını belgeleyenler ile sınav görevlileri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

Tüm havayolları yolcularını güvenli seyahatlerine devam edilecek. Hafta sonları sokağa çıkmanın kısıtlandığı saatler için bileti olan yolcular, uçuş belgelerini ibraz ederek havalimanına gidebilecek.

Gelişmelerine bağlı olarak alınan/alınacak kararlar belirli aralıklarla gözden geçirilerek, belirtilen kriterlerde iyileşme sağlanması durumunda ise kısıtlama aynı usulle kaldırılacak.


Etiketler: Yeni Yasaklar Ne Zaman Başlayacak

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya'da Tercüme Bürosu

Antalya'da Tercüme Bürosu


3 yıl önce Öz Haber

Antalya'da Lara Tercüme Bürosu

[email protected]

...
Pandemi ve Uzaktan Eğitim Belgeseli Yayınlandı!
. Türkiye’nin dört bir yanında tarlada, kentte, dağ başında, sokakta, evde eğitimine devam etmeye çalışan öğrenci, veli ve öğretmenlerin kamera karşısına geçerek yaşadıklarını anlattıkları film, pandemiyle geçen üç eğitim döneminin fotoğrafını çekiyor.

Yazar Kasa Fatura ve Ruhsat Kayıp İlanı

Yazar Kasa Fatura ve Ruhsat Kayıp İlanı

"BEKO 220-TR 

AS0000010397

VZT-000130037540901 seri numaralı yazar kasamızın faturası ve ruhsatı kayıp olmuştur. Hükümsüzdür"

ÇeşniPark

Butik Restaurant

Mehmet İpek

ÜçKapılar VD:&n...