loader
Manavgat'ta Sağanak Yağış Görünüyor!

Manavgat'ta Sağanak Yağış Görünüyor!

Meteorolojiden güzel haber geldi. Manavgat'ta sağanak yağış görünüyor!

Meteoroloji  4. Bölge Müdürlüğü, Manavgat için 5 günlük hava tahmin raporu yayınladı.

Hava sıcaklığı yarından sonra 35 dereceye kadar düşecek, rüzgar da hızını kaybedecek. Yarın ve Cuma günü bölge yine az bulutlu ve açık geçecek. Cumartesi  günü Manavgat bölgesinde parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 8 Ağustos Pazar günü ise az bulutlu bir hava olacak. Hava sıcaklığı pazartesi günü yine 40 dereceye ulaşacak.


Etiketler: Manavgat'ta Sağanak Yağış Görünüyor

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Esnaf İndirim Kartına Yoğun İlgi!

Geçtiğimiz günlerde uygulanmaya başlanılan esnaf indirim kartına halk yoğun ilgi gösterdi. Yeşilçam Medya A.Ş yönetim kurulu başkanı Köksal Selçuk önderliğinde başlatılan uygulamada esnaf ve halk arasında alışverişi arttırıp piyasayı canlandırma hedefiyle yola çıkıldı.

Kadıköy'de Ata'ya Saygı Zinciri Yapıldı!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 82’inci yılında, binlerce kişinin sosyal mesafe kurallarına uygun olarak oluşturduğu “Ata’ya Saygı Zinciri” ile Kadıköy'de anıldı.

Kadıköy Belediyesi’nin her sene "...

WhatsApp Sözleşmesinin Bilinmeyenleri!

En çok kullanılan uygulamaların başında gelen WhatsApp, köklü bir değişikliğe giderek gizlilik sözleşmesi ve veri paylaşımı kurallarını değiştirdi. İletişimci Yazar Barış Karaoğlan, WhatsApp sözleşmesinin bilinmeyenlerini anlattı.

Avrupa Birliği üye ülkelerinde yaşayan kullanıcılar...