loader
3 BANT BİLARDO İL ŞAMPİYONASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

3 BANT BİLARDO İL ŞAMPİYONASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

3 Bant Bilardo İl Şampiyonası Bornova Stadium Bilardo Salonunda  tüm hızıyla   devam ediyor.Turnuvaya İzmir’in, 197  seçkin bilardocuları İl Şampiyonasında  bir üste çıkmak için mücadele veriyor.

Türkiye’nin, 81 ilinde tertiplenen 3 Bant Bilardo İl   Şampiyonası 15/02/2024 başlayıp 03/03/2024 bitecek olan Bilardo sporunda bir çok branşından biri olan 3 Bant katagorisinde  sporcular çekişmeli maçlar sergiliyorlar.

Devam etmekte olan  turnuva  atmosferi ve stresi  yüksek çok  farklı spor branşından biri olan  3 Bant Bilardo turnuva sonucunda başarı elde eden sporcular  Türkiye Şampiyonasına girmeyi hak edecek. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik eder başarılar dilerim.Hak eden kazansın dileklerimle.

Haber: Ferah Uslu


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Samsunspor Eski Başkanına Kredi Operasyonu!

Bir dönem Samsunspor Başkanlığı yapan, vergi rekortmeni Kazım Gürol Yılmaz, film gibi bir operasyonla milyonlarca lira kaybetti.

2008 ile 2019 yılları arasında Samsun’da vergi rekortmeni olan Kazım Gürol Yılmaz’ın özel bir bankaya olan kredi borçları bir anda davalık olduğu ortağına satıld...

10 KASIM  İLLER ARASI WUSHU  EGE ŞAMPİYONASI

Türkiye Wushu Federasyonu’nun , faaliyet programında yer alan Gazi Mustafa Kemal  Atatürk’ün, ölümünün 82 yıl dönümünü anmak için tertiplenen organizasyon 25/2...

MAXİMUM BİLARDO SPOR KULÜBÜ BUCA’YA YAKIŞTI

Maximum Bilardo Spor Kulübü  Yusuf Tokluoğlu ve Ali Zengin, tarafından  sosyal mesafe kurallarına uygun olarak dizayn edilerek Bilardo Spor severlere  kazandırılıp  spor yapmaları tanınmış oldu.
Bilardo memleketimizde  son yıllarda en çok ilgi görerek çıkış yapan spor dalıdır .Bi...